Coop boländerna brand

Brand bland chipsen – affär utrymdes – Aftonbladet

Brand bland chipsen – affär utrymdes

10 feb. 2022 — Utan en snabb släckninginsats av personal på Coop i Boländerna hade branden i chipshyllan mycket väl kunnat ta en ände med förskräckelse.

Det började brinna kraftigt i en chipshylla på Coop i Boländerna i Uppsala på onsdagseftermiddagen. Räddningstjänsten ti

Brand bröt ut i chipshylla – en person rökskadades

Brand bröt ut i chipshylla – en person rökskadades – P4 Uppland | Sveriges Radio

Storbranden i köpcentrumet i Boländerna är under kontroll, en leksaksbutik blev totalförstörd och en intillliggande klädbutik blev kraftigt rökskadad.

Strax före 14 på onsdagen började det brinna i en chipshylla på mataffären Stora Coop i Boländerna i Uppsala, och en person fick rökskador och kontrollerades …

Brand på Coop – polisen utreder grov mordbrand – UNT

Brand i chipshyllan på Coop – person skadades • “Misstänker att den var anlagd”

9 feb. 2022 — Det började brinna kraftigt i en chipshylla på Coop i Boländerna i Uppsala på onsdagseftermiddagen. Räddningstjänsten tillkallades och hela …

Under onsdagseftermiddagen inträffade en brand på Coop i Boländerna. En person skadades lindrigt och polisen har inlett en förundersökning gällande grov mordbrand.

Uppsala-butiker påverkades av storbranden – Fri Köpenskap

Hjältarna i personalen som hindrade chipsbranden • “Tömde tio brandsläckare”

9 jan. 2023 — Polisen utreder nu mordbrand, men rasrisk på platsen fördröjer arbetet. Branden orsakade kraftig rökutveckling och räddningstjänsten gick ut med …

Utan en snabb släckninginsats av personal på Coop i Boländerna hade branden i chipshyllan mycket väl kunnat ta en ände med förskräckelse. “De är hjältar”, säger butikschefen Anders Ohlsén.

Lokala nyheter i Uppsala – Uppsalanyheter

Uppsala-butiker påverkades av storbranden – Fri Köpenskap

Vinmarinerad rostbiff. Brödernas Ett hantverk från västkusten med härliga toner av friskt vin i kombination med Brännös berömda kryddmarinad.

I går, måndag, utbröt en kraftig brand på Returpappercentralen i Uppsala och allmänheten uppmanades att hålla sig inne.– Det påverkade kundflödet i området, konstaterar Anders Ohlsén, stormarknadschef hos Stora Coop Boländerna.

Brand bland chipsen – affär utrymdes – Norra Skåne

Lagerlokal i Boländerna brann ner – allmänheten varnades …

Brand bland chipsen – affär utrymdes

Det började brinna kraftigt i en chipshylla på Coop i Boländerna i Uppsala på onsdagseftermiddagen. Räddningstjänsten tillkallades och hela varuhuset utrymdes.

Stora Coop Boländerna | Butiksinfo och erbjudanden

Lagerlokal i Boländerna brann ner – allmänheten varnades för röken | SVT Nyheter

En företagslokal i Boländerna i Uppsala eldhärjades på onsdagskvällen, och som mest bekämpade ett 20-tal brandmän elden. Polisen utreder nu mordbrand, men rasrisk på platsen fördröjer arbetet.

Stora Coop Boländerna | Butiksinfo och erbjudanden

Keywords: coop boländerna brand