Coop vasalund

Coop Vasalund | Butiksinfo och erbjudanden

Coop Vasalund · Adress · Öppet · Kontakt · I butiken · Missa inte veckans butiks-erbjudanden · Personliga erbjudanden · Butikens bästa erbjudanden denna vecka · Varor …

Coop Vasalund – Startsida | Facebook

Coop Vasalund – Startsida

Coop Vasalund · 206 personer har checkat in här · https://www.coop.se/016159 · +46 10 741 71 90 · Livsmedelsbutik.

Coop Vasalund, Solna kommun. 570 gillar · 15 pratar om detta · 206 har varit här. Livsmedelsbutik

Coop Solna – Södra Långgatan 27 | Erbjudanden & Öppettider

Coop-butiken har följande öppettider: Måndag 7:00 – 22:00, Tisdag 7:00 – 22:00, Onsdag 7:00 – 22:00, Torsdag 7:00 – 22:00, Fredag 7:00 – 22:00, …

Coop Vasalund – mataffärer

2 recensioner av Coop Vasalund: “Underbart charmig butik med gamla anor!” … Coop Vasalund är en mataffär på Södra Långgatan 27 i Solna.

Coop Vasalund – öppettider, adress, telefon

Coop Vasalund, öppettider och helgtider under jul och nyår. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer.

Coop Vasalund, öppettider och helgtider under jul och nyår. Adress och karta för att hitta rätt, telefonnummer och kommentarer

Coop Vasalund on Instagram: “Tjohooo Det är Kladdkakans …

Coop Vasalund on Instagram: “Tjohooo😊😊Det är Kladdkakans dag idag.Välkommen in till oss.#coop #solna #kladdkakansdagidag”

11 Likes, 0 Comments – Coop Vasalund (@coopvasalund) on Instagram: “Tjohooo Det är Kladdkakans dag idag. Välkommen in till oss.

11 Likes, 0 Comments – Coop Vasalund (@coopvasalund) on Instagram: “Tjohooo😊😊Det är Kladdkakans dag idag.Välkommen in till oss.#coop #solna #kladdkakansdagidag”

Coop Vasalund – Franchisetagare – Jobylon

Franchisetagare – Coop Vasalund – Coop | Jobylon

Vasalunds Livs AB – Coop Nära är verksam inom livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad och hade totalt 8 anställda 2022.

ArbetsplatsbeskrivningVi på Coop erbjuder våra kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje. Vi brinner för kundmötet och vår vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Inspireras du som oss av matglädje, försäljning och hållbarhet?Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!Nu söker vi franchisetagare till Vasalund!Din rollAtt vara franchisetagare innebär att du genom ett eget aktiebolag driver butiken enligt Coops franchiseavtal. Vi står för koncept, sortiment, prissättning, varulager samt inredning. Som franchisetagare har du fullt arbetsgivaransvar och är ekonomiskt ansvarig för en stor del av butikens övriga driftskostnader.Motiveras du av ett personligt ägande och ser den ekonomiska risken som en sporre till ökat engagemang? Vi på Coop ger dig som franchisetagare plattformen för att driva och utveckla ditt eget affärsmannaskap.Som franchisetagare ansvarar du för butikens alla delar, med kundnöjdhet, försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Det mest centrala i rollen är att leda och coacha medarbetarna så att alla delar av butiken ger ett attraktivt intryck till kunden. I ditt arbete ingår att:Leda försäljningsarbetet tillsammans med övriga ansvarigaSkapa en säljande och inspirerande miljö i butikenArbeta med olika kundaktiviteterFöreträda Coop på den lokala marknaden gentemot kunderna.Säkerställa den dagliga driften – bemanning, varuförsörjning, prisvård mmAnsvara för budget och affärsplan för enhetenInitiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultatCoacha medarbetare för att uppnå ökad försäljning, resultat och kundnöjdhetAnsvara för löpande personalarbete såsom arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, medarbetarsamtal, efterföljande av rutiner och regelverk etc.Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevsTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vasalunds Livs AB – Coop Nära – Södra Långgatan 27, Solna

Annelie Henriksson · Butikssäljare på coop nära vasalund · Anmäl · Anmäl · Erfarenhet · Andra med namnet Annelie Henriksson · Se hela Annelies profil · Logga in för …

Annelie Henriksson – Butikssäljare – coop nära vasalund

Keywords: coop vasalund, coop södra långgatan solna, coop södra långgatan