Coop x-tra nya butiker

X:-tra, nytt svenskt butiksformat som ska fokusera på pris

X:-tra, nytt svenskt butiksformat som ska fokusera på pris | Coop Pressrum

Alla X:-tra-butiker. A. Alvesta, Sjögatan 1Arboga, Fabriksgatan 3AArlöv, Dalbyvägen 25Arlöv, Arlövsvägen 34Askersund, Parkgatan 7. B. Borås, Hultagatan 49 A.

Coop lanserar ett helt nytt butiksformat; X:-tra – en del av Coop. Det nya landsomfattande butiksformatet kommer att ha ett tydligt priserbjudande, där pris är i fokus varje dag och på hela sortimentet. Målsättningen är att öppna 70 butiker under 2022.

Alla X:-tra-butiker

Alla butiker | X:-tra

X:-tra är en svensk butikskedja och en del av Coop. Här finns allt du behöver till vardag och fest – alltid till schyssta priser.

Tagga din schyssta middagsbild och vinn tillbaka summan på ditt matkvitto.

X:-tra har alltid schyssta priser | X:-tra

9 mars 2022 — Coop har börjat att rulla nya lågpriskonceptet Xtra i Sverige. Nu finns kedjan på nio platser. Ambitionen är drygt 70 butiker i år.

X:-tra är en svensk butikskedja och en del av Coop. Här finns allt du behöver till vardag och fest – alltid till schyssta priser.

Coop rullat ut Xtra – här är första nio butikerna – Dagligvarunytt

27 jan. 2022 — Det nya butiksformatet Xtra har fått tillägget “en del av Coop”. Det kommer att ha ett tydligt priserbjudande och finnas över hela landet.

Coop har börjat att rulla nya lågpriskonceptet Xtra i Sverige. Nu finns kedjan på nio platser. Ambitionen är drygt 70 butiker i år.

Coop lanserar lågprisformatet Xtra – målet 70 butiker

Coop lanserar lågprisformatet Xtra – målet 70 butiker – Dagens Handel

14 juni 2022 — En av de fyra butikerna är Coop Edsbyn som blir X:-tra. Det speciella med den omprofileringen är att det är den första butik som ställs om till …

Nya formatet Xtra ska fokusera på pris.

Fyra nya butiker blir X:-tra nu – Butikstrender

Coop X:-TRA Butiker. Inom 100 km. Viksängsgatan 2 72347 Västerås. 89 km. Öppnar 8:00 · Bangatan 10 72228 Västerås. 91 km. Öppnar 8:00.

Coop X:-TRA | Butiker – eReklamblad

Förra veckan öppnade den första nya Xtra-butiken på Hisingen i Göteborg, och på torsdagen var det dags för Coop Syds två första butiker, i Hässleholm och …

Nu har Coop börjat rulla ut de nya Xtra-butikerna

Nu har Coop börjat rulla ut de nya Xtra-butikerna – här är de första – Fri Köpenskap

Coopföreningarna fortsätter sin utrullning av lågprisbutiker i det nya Xtra-formatet. I går, torsdag, öppnad Coop Väst sin Xtra-butik i Vetlanda, …

Läs mer

Coop fortsätter att rulla ut nya Xtra-butiker – Fri Köpenskap

27 jan. 2022 — Coop tar upp kampen i lågprishandeln i Sverige. I år siktar nya kedjan Xtra på att ha drygt 70 butiker. ”Pris är viktigast för många …

Läs mer

Coop storsatsar på lågpris – startar kedja med drygt 70 butiker …

Coop startar rikstäckande lågpriskedja – Market

Lågpristrenden är stark och nu tar Coop upp kampen med ett nytt lågpriskoncept. Målsättningen är att öppna 70 Xtra-butiker i år

Keywords: coop x-tra nya butiker