Gudfadern restaurang

Pasta Gudfadern

Pasta Gudfadern är en restaurang belägen på Söderhallarna, i södra Stockholm. Hos oss får ni njuta av färska råvaror och måltider som skapas àla minute.

Pasta Gudfadern är en restaurang belägen på Söderhallarna, i södra Stockholm. Hos oss får ni njuta av färska råvaror och måltider som skapas àla minute. Vi har ett brett spektrum av maträtter på menyn, utformade för att tillgodose alla smaker och preferenser. Vi har även fullständiga rättigheter.

Pasta Gudfadern – i Söderhallarna i Stockholm – TheFork

Restauranger runt Pasta Gudfadern – i Söderhallarna.

Meny 2023 – Pasta Gudfadern – i Söderhallarna – TheFork

Ja, Pasta Gudfadern – i Söderhallarna har identifierats som en restaurang med vegetariska alternativ på menyn. Äger du en restaurang?

PASTA GUDFADERN, Stockholm – Omdömen om restauranger

PASTA GUDFADERN, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

… Se 145 objektiva omdömen av Pasta Gudfadern, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer148 av 3 512 restauranger i Stockholm.

Pasta Gudfadern, Stockholm: Se 148 objektiva omdömen av Pasta Gudfadern, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer148 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Pasta Gudfadern – Italiensk restaurang på Söder – Söderhallarna

Pasta Gudfadern – Italiensk restaurang på Söder

Pasta Gudfadern i Söderhallarna serverar det bästa Italien har att erbjuda, färsk pasta. Besök vår hemsida för öppettider och besöksadress.

Pasta Gudfadern | Stockholm – Facebook

Sida · Italiensk restaurang · Medborgarplatsen 3, Stockholm, Sweden · +46 8 644 20 99 · pastagudfadern@hotmail.com · pastagudfadern.com · Stängt just nu · Visa mer om …

Pasta Gudfadern Stockholm A la carte Södermalm Pizza …

Färsk Pasta 1. Carbonara Bigoli med bacon, gräddsås, parmesan, svartpeppar. 2. Spagetti Bolognese Bigoli med nötfärssås, parmesan, persilja. 3. Lasagne

Pasta Gudfadern – Pastarestaurang – Stockholm – Thatsup

Inne i Söderhallarna på Medborgarplatsen hittar du Pasta Gudfadern, en restaurang med stor förkärlek för Italien. Här serveras pasta, sallader och …

Keywords: gudfadern restaurang