Hattaviken restaurang

Hattaviken restaurang Getterön Varberg

Välkommen till Hattaviken restaurang. Lunch och middagar på Getterön i Varberg. Här serverar vi vällagade luncher måndag–fredag och helgmenyer med det lilla …

Välkommen till Hattaviken restaurang. Lunch och middagar på Getterön i Varberg. Här serverar vi vällagade luncher måndag–fredag och helgmenyer med det lilla extra.

Hattaviken Restaurang | Varberg – Facebook

http://www.hattaviken.se/. Vi har lunchmenyerna i ditt område. För att se resterande luncher runt Varberg och Getterön tryck här.

HATTAVIKEN RESTAURANG, Varberg – Omdömen om …

HATTAVIKEN RESTAURANG, Varberg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

På Getterön utspelar sig en naturlig historia med råvaror från närliggande gårdar. Njut av en god lunch, middag, ett glas champagne eller en öl.

Hattaviken Restaurang, Varberg: Se 74 objektiva omdömen av Hattaviken Restaurang, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer29 av 103 restauranger i Varberg.

Hattaviken Restaurang, Lunchmeny – lunchfindr

Hattaviken Restaurang, Lunchmeny

Hur populärt är Hattaviken Restaurang? Visa recensioner, bilder & öppettider. 20 recensioner av Hattaviken Restaurang: “Var där och åt 3 -rätters en kväll.

Dagens lunch hos Hattaviken Restaurang, hos oss hittar du även andra lunchmenyer och restauranger i Varberg.

Hattaviken Restaurang – Kattegattleden

Hattaviken Restaurang

Annons. Service & restriktioner: Man får ta med sig hunden in på restaurangen. Felrapportera. Hattaviken Restaurang är en hundvänlig restaurang i Varberg.

På Getterön utspelar sig en naturlig historia med råvaror från närliggande gårdar. Njut av en god lunch, middag, ett glas champagne eller en öl. Uteservering i unikt läge mellan småbåtshamnen och 1:a…

Hattaviken Restaurang « RESTAURANGTOPPEN.SE

Hattaviken Restaurang på Getterön. Till hemsida. Hanterar du det här företaget? Visa mer genom att uppgradera till presentation. AddThis Sharing Buttons.

Hattaviken Restaurang – Tamedhunden guiden

Tamedhunden guiden

tamedhunden – guiden till de hundvänligaste ställena! För dig som vill upptäcka, utforska och besöka kaféerna, restaurangerna, pubarna, barerna, hotellen och boendena som välkomnar gäster med hundar oavsett väder in i lokalerna.

Hattaviken Restaurang på Getterön på Turistkanalen.se

Keywords: hattaviken restaurang, getterön restaurang, restaurang getterön, hattavikens restaurang varberg