Italiensk restaurang linne

Italienska restauranger i Linné, Göteborg – Thatsup

Ett lyxigt och italiensk restaurang i hjärtat av Linnegatan (Göteborg). Njut av en mängd smårätter och tilltugg, delikata charkbrickor, antipasti, …

Piccola Italia

Hitta bra italienska restauranger i Linnéstaden, Göteborg och få upp till 50% rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning.

Bra italienska restauranger Linnéstaden, Göteborg – TheFork

Pasta Haus är en charmig italiensk pasta- och pizza restaurang i hjärtat av Linnéstaden, Göteborg. Här erbjuder vi dig en unik och personlig upplevelse. Varmt …

Pasta Haus | Italiensk restaurang i Linnéstaden, Göteborg

Restaurang Bellini är en modern italiensk restaurang i Göteborg som ligger mitt i Linnéstan. Här erbjuds en bred à la carte meny med många italienska rätter …

Pasta Haus, Nordenskiöldsgatan 25, Göteborg. Den mysiga italienska restaurangen i Linnéstan, Göteborg! Pasta Haus är en charmig italiensk pasta- och pizza restaurang i hjärtat av Linnéstaden, Göteborg. Här erbjuder vi dig en unik och personlig upplevelse. Varmt välkomna att avnjuta vår utsökta pasta här på restaurangen. Vår

restaurang Bellini: En italiensk restaurang i Göteborg

En italiensk restaurang i Göteborg – restaurang Bellini

20 feb. 2010 — Fem italienska restauranger på rad. Inte långt därifrån två till. Dessutom två italienska kaffebarer och en delikatessbutik.

Restaurang Bellini är en modern italiensk restaurang i Göteborg som ligger mitt i Linnéstan. Här erbjuds en bred à la carte meny med många italienska rätter med såväl pasta som kött och fisk. De flesta rätter finns också som avhämtning.

Little Italy i Linné – Göteborgs-Posten

Italienska restauranger i Göteborg, Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

De 10 bästa italienska restaurangerna i Göteborg – Tripadvisor

Välkommen till en italiensk restaurang i hjärtat av Göteborg. Vi är en äkta italiensk kvarterskrog och har utöver vår matsal även en mysig bakgård.

Italienska restauranger i Göteborg, Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

Fontana di Trevi: Italiensk restaurang Göteborg

Italiensk restaurang Göteborg | Fontana di Trevi

Sorellina betyder just lillasyster på italienska och den nya restaurangen har plats för drygt 80 gäster, en nio meter lång bardisk gjord av marmor från …

Välkommen till en italiensk restaurang i hjärtat av Göteborg. Vi är en äkta italiensk kvarterskrog och har utöver vår matsal även en mysig bakgård.

Sorellina – Italiensk restaurang i Göteborg

Nonna är allas vår italienska mormor, ett besök här är ett besök hemma hos henne. I hennes anda och med hennes recept skapar vi trivsel och samvaro.

Genuin italiensk restaurang i Göteborg

Nonna är allas vår italienska mormor, ett besök här är ett besök hemma hos henne. I hennes anda och med hennes recept skapar vi trivsel och samvaro. Och vi serverar så många rätter som möjligt på stora fat vilket inbjuder till något av det viktigaste här i livet – att dela. Välkommen i familjen!

Keywords: italiensk restaurang linne, italiensk restaurang göteborg linné