Restaurang kungsgatan örebro

Restauranger i närheten av Kungsgatan 1 – Örebro – Tripadvisor

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Kungsgatan 1 – Tripadvisor

Restauranger i närheten av Kungsgatan 1 ; Ama Nikkei Restaurant. Nr 241 av 319 restauranger i Helsingborg ; A mano. Nr 3 av 262 restauranger i Örebro ; Hälls …

Restauranger i närheten av Kungsgatan 1 på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Kungsgatan 1, Örebro.

KUNGSGATAN 1, Örebro – Omdömen om restauranger

KUNGSGATAN 1, Örebro – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Gro på Kungsgatan 1 är Örebros bästa restaurang. Rätterna är lagade på – i många fall – lokala råvaror, och smakerna är riktigt bra.

Kungsgatan 1, Örebro: Se 165 objektiva omdömen av Kungsgatan 1, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer14 av 305 restauranger i Örebro.

Chandani Örebro | Indisk & Nepalesisk Restaurang

Närproducerade, ekologiska råvaror och viner av högsta kvalité brinner vi för. Färsk gös direkt från Hjälmaren, lokalt plockad svamp och oljor från Julita …

Välkommen till Chandani på Kungsgatan i Örebro. Vi är en familj som älskar mat och har i över flera år bjudit Örebroare på riktig indisk matglädje.

Amano | Örebro | Kungsgatan 1

På ett av Örebros vackra kullerstenstorg finner du Kungsgatan 1. Restaurangen är inredd med rustik betong och kontrasterande varm grön färg.

Närproducerade, ekologiska råvaror och viner av högsta kvalité brinner vi för. Färsk gös direkt från Hjälmaren, lokalt plockad svamp och oljor från Julita är bara ett par exempel. Vi har också en av Sveriges största italienska vinkällare.

Kungsgatan 1 i Örebro, menyer

Kungsgatan 1 i Örebro, menyer – Örebro.com

GRO, Kungsgatan 1, Örebro. Matbaren GRO är en klimatsmart restaurang med vegetariskt i fokus med noga utvalda ekoråvaror.

GRO Örebro Välkommen till GRO

Kom precis som du är, så möter vi dig precis som vi är. Ingen prestige, inget komplicerat – bara mat och dryck i en härlig miljö.

GRO, Kungsgatan 1, Örebro. Matbaren GRO är en klimatsmart restaurang med vegetariskt i fokus med noga utvalda ekoråvaror.

Hem – Makeriet i Örebro

I Hallen hittar du Örebros största matutbud. … Hos oss äter ni från vilken restaurang ni vill, men sitter vid samma bord. … Kungsgatan 15, Örebro.

Kom precis som du är, så möter vi dig precis som vi är. Ingen prestige, inget komplicerat – bara mat och dryck i en härlig miljö.

Vi har samlat Örebros bästa restauranger – Gastrogate

Restaurang i Örebro – Vi har samlat Örebros bästa restauranger

Vi hjälper dig hitta rätt bland Örebros alla restauranger med vår smarta sökmotor. Jämför menyer, ta del av recensioner & tipsa andra om ditt favoritkök.

Örebro Saluhall: Stans största matutbud | Lunch, middag & AW

Stans största matutbud | Lunch, middag & AW | Örebro Saluhall

I Hallen hittar du Örebros största matutbud. Allt från italienskt käk till asiatisk streetfood. Ät vad du vill, sitt tillsammans!

Keywords: restaurang kungsgatan örebro