Skillebyholm restaurang

Restaurang Varma | Skillebyholms Trädgårdsutbildningar

Restaurangen på Skillebyholm drivs av Varma Sverige AB. De arbetar med biodynamisk, ekologisk eller på annat sätt hållbar, tillagning och servering av mat.

Pizzalunch torsdagar 11.30-13.30 Tel: 08-551 577 84  E-mail: info@varmasverige.se Hemsida: www.varmasverige.se Pizzalunch torsdagar 11.30-13.30 Restaurangen…

Restaurang | Skillebyholms Trädgårdsutbildningar

Skillebyholm bjuder på en fridfull och vacker miljö, väl lämpad för konferenser och föreläsningar. Närheten till odlingar, park, hav och skogsmarker bjuder …

Skillebyholm bjuder på en fridfull och vacker miljö, väl lämpad för konferenser och föreläsningar. Närheten till odlingar, park, hav och skogsmarker bjuder i…

Varma Kök Skillebyholm – Ytterjärna

Varma Kök Skillebyholm

Skillebyholm 7, Järna, Sweden … Vår restaurang #vinhaket som ligger Gula villan i. Järna har numera öppet både fredagar och lördagar. boka@vinhaket.se.

Varma Sverige – Mat, människor, kunskap, kvalitet

Varma Kök Skillebyholm är en restaurang på Skillebyholm i Södertälje. Uppdatera beskrivning. Adress: Skillebyholm Södertälje. Telefon: 0855157784. Websida:.

Varma Sverige | Järna – Facebook

Skillebyholm restaurang och gårdsbutik – Naturkartan

Skillebyholm restaurang och gårdsbutik | Naturkartan

Skillebyholm är främst en mötesplats och ett centrum för biodynamisk odling, utbildning och hållbar utveckling. Men de har även en trevlig restaurang och en fin gårdsbutik, där de säljer ekologiska och biodynamiska produkter, som är värda ett besök efter en promenad i ett av Södertäljes naturreservat.

Varma Kök Skillebyholm – Restauranger i Järna – Tripadvisor

VARMA KÖK SKILLEBYHOLM, Järna – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Varma Kök Skillebyholm, Järna: Se 4 objektiva omdömen av Varma Kök Skillebyholm, som fått betyg 5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer6 av 12 restauranger i Järna.

Varma Kök Skillebyholm Restaurang – Restaurangtoppen

Varma Sverige – Skillebyholm – Sörmlands Matkluster

Keywords: skillebyholm restaurang