Yasuragi restaurang

Våra Japanska restauranger | Nära Stockholm – Yasuragi

Våra Japanska restauranger | Nära Stockholm | Yasuragi

Vi har tre olika restauranger att välja på – Minamo, Teppanyaki Kiri och sushi restaurang Nagi. Vi erbjuder inte måltider med annat än att du har bokat något av …

Yasuragi serverar mat inspirerad av det moderna japanska köket. Med tre restauranger och två barer är vi säkra på att du hittar din favorit, se mer här!

Spapaket med övernattning och middag – Yasuragi

Spapaket med övernattning och middag | Yasuragi

Spapaket med övernattning på Yasuragi, 20 minuter utanför Stockholm. Njut av en övernattning med spa, aktiviteter, middag och tid för avkoppling. Boka här!

Middagsgäst Teppanyaki – Yasuragi

Middagsgäst Teppanyaki | Yasuragi

Nu öppnar vi vår restaurang Teppanyaki Kiri även för dig som endast vill komma och njuta en middag som tilltalar alla sinnen.

Boka middag i restaurang Teppanyaki som extern gäst. Vid ankomst till receptionen får ni låna en yukata. Upplev en annorlunda middagsupplevelse i restaurang Teppanyaki Kiri! En del av japanska spahotellet Yasuragi.

YASURAGI, Saltsjö-Boo – Omdömen om restauranger

YASURAGI, Saltsjö-Boo – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restauranger i närheten av Yasuragi. Hamndalsvägen 6, Saltsjö-Boo 132 81, Sverige (Tidigare Yasuragi Hasseludden, an Ascend Hotel Collection Member).

Yasuragi, Saltsjö-Boo: Se 165 objektiva omdömen av Yasuragi, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer3 av 16 restauranger i Saltsjö-Boo.

Restauranger i närheten av Yasuragi – Saltsjö-Boo – Tripadvisor

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Yasuragi – Tripadvisor

15 mars 2019 — Vår restaurang Saishoku, vilket betyder grönsaksätare på japanska, serverar vegansk mat och rawfood. Hållbarhet är en grundsten på Yasuragi, …

Restauranger i närheten av Yasuragi på Tripadvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Yasuragi, Saltsjö-Boo.

Restaurang Tokyo och Teppanyaki – Yasuragi i Stockholm

Mat för alla sinnen. Vi erbjuder inte mindre än fyra olika restauranger samt en sakebar med Sveriges största sakesortiment. Läs mer och boka bord här!

Yasuragi – Vår restaurang Saishoku, vilket betyder…

Oh – Facebook

Facebook

Vår restaurang Saishoku, vilket betyder grönsaksätare på japanska, serverar vegansk mat och rawfood. Hållbarhet är en grundsten på Yasuragi, därför är…

Keywords: yasuragi restaurang